Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 10. februar 2014

Kjøkken

Annonsebildet.
Advertentiefoto
Vi har tenkt og tvilt lenge, men til slutt bestemt oss for å finne et brukt kjøkken, siden vi foreløpig ikke har tid til å lage et drømmekjøkken selv.  Så var spørsmålet: hvor midlertidig skal dette kjøkkenet være? Etter en del fram og tilbake, kom vi fram til at det godt kan bli et eller to år. Da må det være litt tilfredsstillende. vi fant et kjøkken på finn.no, som vi bygde om, vasket og tilpasset. Dessverre er alt laget av sponplater, men vi har nok plass til alt vi har og det ser ok ut. Nå er det nesten ferdig.We hebben lang gedubt en getwijfeld, maar uiteindelijk besloten om een tweedehands keuken te kopen. Voorlopig hebben we geen tijd om onze droomkeuken te zelf te ontwerpen en maken. Maar toen was de hamvraag: hoe lang gaan we met een tijdelijke keuken zitten? Na weer veel heen en weer gepraat kwamen we tot de conclusie dat het gauw een of twee jaar kan duren.


En dus moet ie wel zo'n beetje bevredigend zijn. We vonden een keuken op de noorse marktplaats.nl, die we ombouwden, aanpasten en grondig wasten. Helaas is alles spaanplaat, maar we hebben genoeg plaats en het ziet er wel ongeveer ok uit. Nu is ie bijna klaar.


1 kommentar:

  1. Dette var et flott kjøkken, og sponplatene har sikkert dunstet av seg det meste nå, så lenge de ikke utsettes for fukt. Av hensyn til miljøet synes jeg dere bør slite det ned før dere bygger nytt.

    SvarSlett