Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 31. mars 2014

Siste innspurt del 2

For en helg! Våren har kommet og ingenting er så deilig som den første gangen vi kan sitte ute i solen med en kopp kaffe, blåveisen har kommet og det er fortsatt snø. Klokken settes til sommertid og den endeløse sommeren ligger i sin helhet foran oss!


 
 

 
 
 
 
 
 
 Wat een weekeind! De lente is begonnen en niets is zo heerlijk als de eerste keer dat je in de zon koffie kunt drinken. De blauwe bosbloemetjes kondigen de lente aan en er is nog steeds veel sneeuw. De klok is op zomertijd gezet en die eindeloze zomer ligt in zijn geheel voor ons!

Vi gjorde diverse jobber: lys på kjøkkenet, olje benkeplatene og feste dem, fylle batteriene osv. Vi har mye strøm for tiden. Stua så igjen ut som et verksted...

We deden van alles: licht in de keuken, het aanrechtblad in de olie en vastzetten, de batterijen bijvullen enz. We hebben erg veel electriciteit op het ogenblik. De woonkamer zag er weer uit als een werkplaats...  





2 kommentarer:

  1. Hei! Huset deres er jo snart ferdig :) Det må være godt! Fargen på kjøkkenskapa er veldig fin. Vil du røpe hvilken det er?

    SvarSlett
  2. Dette kjøkkenet fant vi bare på finn.no. Vi aner ikke hva det er for noe og vi vet ikke hva slags maling eller farge er brukt. Men vi liker kjøkkenet, ja.

    SvarSlett