Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 11. august 2014

Besøk 1. juni var det besøksdag. Det kom mange gjester. Jeg fortalte om Terra Libera Økogrends bakgrunn og vi hadde en omvisning i huset vårt og på området. Det er alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker som også drømmer om en økolandsby. Jeg håper at noen av dem er interessert i å bli naboene våre.


1 juni organiseerden we weer een bezoekdag. Er kwamen veel mensen. Ik vertelde over de achtergrond van ons ekodorpje en we hadden een rondleiding in ons huis en het woongebiedje. Het is altijd weer leuk om nieuwe mensen te leren kenne, die ook in een ekodorpje willen wonen. Ik hoop dat we wat nieuwe geinteresserden hebben gekregen die onze buren willen worden.
 


Pinsehelgen kom Elke og Tanja på besøk. Våre første over- nattings-gjester. Vi gjorde brakken i stand som gjestehus og det fungerte bra.

Met pinksteren kwamen Elke en Tanja op bezoek, onze eerste logees. We hadde voor deze aanleiding de barak opgeknapt, die nu als logeerkamer kan dienen.St. Hans feiret vi med en liten intim grillparty. Det var perfekt vær for det, så vi sov ikke bort sommernatta.

De langste dag vierden we met een kleine intieme grillparty. Het weer was er perfect voor en de nacht was erg kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar