Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 15. januar 2012

Glatte veier

Vår vei er glatt, vi har vanskeligheter med å komme opp. Denne vinteren er rar, temmelig varm med temperaturer rundt null. Vekselvis snø og regn, med speilglatte veier som konsekvens. Med tilhengeren er det veldig vanskelig. Men gulvelementene må opp, til huset. Heldigvis har Gustav en traktor og kan vi henge tilhengeren på traktoren.
 Onze weg is glad, we komen moeilijk boven. Deze winter is erg raar, tamelijk warm met teperaturen rond nul graden. Afwisselend sneeuw en regen met als gevolg speigelgladde wegen. Met een aanhanger is het ekstra lastig. En onze vloerelementen moeten naar boven, naar het huis! Gelukkig heeft Gustav een traktor en kunnen we de aanhanger aan de traktor hangen 

Før vi kan sette gulvelementene på plass, må vi ha hull i massivtreplatene til strømledninger, vannledninger og avløpsrør. Sascha har utstyr til dette. 
Hjemmekoselig med vedovnen vår. Vi er så glad at vi har den!

Gezellig met de houtkachel. We zijn er zo blij mee!
Voordat we de vloerelementen op z'n plek kunnen zetten, moeten we gaten in de massieve houten vloerplaat maken voor de electriciteitleidingen, waterleidingen en afvoerpijp. Sascha heeft gereedschap hiervoor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar