Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 18. mars 2012

Temakveld med Framtiden i våre hender, Tønsberg

Framtiden i våre hender, avdeling Tønsberg og omegn, arrangerer en temakveld med oss! Onsdag 21. mars skal jeg holde et innlegg om Terra Libera Økogrend:

"I Holmestrand, i skogen på grensen med Re og Hof, blir Terra Libera Økogrend sakte med sikkert forvandlet fra drøm til virkelighet. Her er det plass til 10 boliger og et felleshus. Det første huset bygges nå for tiden, og 3 andre går rundt med vage ideer eller konkrete planer. Vi vil fortelle om visjonene og drømmene våre og om prosessen så langt. Dialog om å leve i en økolandsby etterpå.
Denne kvelden arrangeres av Framtiden i våre hender, Tønsberg og omegn. Velkommen til den koselige peisestua i Svend Foyns arbeiderboliger (vis-a-vis ICA Maxi), Tønsberg! Det blir selvfølgelig også servert litt økologisk snacks, nytrakta kaffe og deilig te..."
 
Jeg håper at det kommer mange. Gleder meg til å snakke sammen med andre om økolandsbyer er veien å gå. Jeg ønsker også å vite hva slags tanker folk har om økolandsbyer og hva vi kan gjøre for å få TLØ mer attraktiv.
 
De noorse millieubeweging, afdeling Tønsberg, organiseert een themaavond met ons. Woensdag 21 maart vertel ik over ons project. Ik hoop dat er veel mensen komen. Het lijkt me zo prettig om met anderen te praten over of een ecodorp nou de oplossing is of niet. Ook zou ik graag willen weten wat men denkt over ecodorpen en wat wij zouden kunnen doen om ons project meer aan te laten spreken.

1 kommentar:

  1. Takk for informativt og inspirerende foredrag :)

    SvarSlett