Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

tirsdag 19. februar 2013

Verkstedjobber

Der er en del jobbing på verksstedet nå for tiden. Sascha har laget alle vindusbrettene og alt kobberbeslag. Nå er disse på plass på alle vinduene og terassedørene.

Er is veel te doen op de werkplaats op het ogenblik. Sascha heeft nu alle vensterbanken met het koper afgemaakt. Nu zitten ze allemaal op hun plek!
Neste jobb er å bygge himlingen over baderommet, eller avhengig av ståsted: gulvet til lagerplassen over baderommet. Vi gjør forberedelsene på verkstedet. Alltid morsomt!

De volgende klus is het plafond over de badkamer, of afhankelijk van je perspectief: de vloer in de bergplaats boven de badkamer. We doen de voorbereidingen op de werkplaats. Altijd leuk om te doen!Jeg lagde tappene i bjelkene. Tilfredsstillende jobb!

Ik maakte de taps in de balken. Bevredigende klus!
Mens Sascha lagde tapphulene.

Terwijl Sascha de gaten voor de taps maakte.I helgen skal vi montere disse på baderommet. Nå i uka sitter vi hver kveld og går videre med planleggingen av hele elektrisitetsanlegget. Det krever veldig mye tankevirksomhet, nettsurfing og boklesing til det.

In het weekeind gaan we ze op de badkamer monteren. Nu gebruiken we de avonden met het plannen van alles wat met electriciteit te maken heeft. Dat vereist erg veel denkwerk, internetsurfing en het lezen van dikke boeken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar