Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 4. februar 2013

Vindusbrett

Det var allerede noen uker siden vi hadde vært på byggeplassen. Lørdag var det fint og sol, ikke kaldt i det hele tatt. De ideelle omstendighetene for å montere vindusbrettene ute. Først ble trebrettet montert, deretter kunne vi bare klikke på kobberbrettet. Og vi så med en gang at vannet føres ned i riktig vei, vekk fra leirepussen på veggen.

Het was al weer een paar weken geleden dat we op de bouwplaats waren. Zaterdag was het weer heerlijk, zon en niet koud. De ideale omstandigheden om de vensterbanken buiten te monteren. Eerst maakten we de houten vensterbanken vast, daarna konden we de koperdelen er zo op vast klikken. We konden meteen zien dat het water keurig afgevoerd werd en niet meer op de kleimuur terecht komt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar