Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 26. mai 2013

Det skjer mye

Vi gjør mye disse ukene. Det er fantastisk at Sascha har permisjon og at jeg kan avspasere en del. Derfor har jeg egentlig ikke tid til å blogge. Dessuten holder vi på med de samme tingene, men nå blir de ferdige, og det er gøy. Denne helgen var det veldig fint vær, det hjelper også. Her noen få bilder.

We doen veel deze weken. Het is geweldig dat Sascha vrij heeft en dat ik veel uren kan compenseren. Daarom heb ik eigenlijk geen tijd om te bloggen. We doen nu vooral meer van hetzelfde, maar nu is het de afwerking en dat is erg leuk. Dit weekeind was het heerlijk weer, en dat helpt ook. Hier een paar foto's.

Pussing med gips
Pleisteren med gips

Pussing kjeller med leire
De kelder pleisteren met leem


Maling veggene og rundt vinduene
Schilderen van de muren en rond de ramen

I morgen starter sprengingen til huset til Roar, en som bor på Skaarbu i "Grønt omsorg" - prosjektet. Bra at det kommer et hus til på Terra Libera! Graverne har satt utstyret allerede på plass.

Morgen begint de bouw van het huis voor Roar, die op de boererij woont in het kader van het begeleid wonen. Dan komt er een huis bij in ons eco-dorp! De grondarbeiders hebben hun spullen al klaar gezet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar