Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

fredag 10. mai 2013

Vindusbrettene

Hvordan kan vindusbrettene få en kant? Vi ønsker en tydelig avslutning, uten at den blir for sårbar og vil få fort mange skader? Dette løser vi ved å lage en halvrund "pølse" på kanten.

Hoe kunnen we de vensterbanken afwerken? We willen een duidelijke afsluiting, zonder dat het een scherpe kant wordt, die makkelijk beschadigd kan worden. Dit lossen we op met een halvronde "worst" op de afsluiting.


 

 
Vindusbrettene blir dype og fine - den ideelle sitteplassen for Ronja, aflastingsbord til vinglass og alt mulig annet. Men da burde de være vannfaste. Sascha har laget mange forskjellige prøver i hvit eller gul leire, med eller uten pigment, og med ulike type overflatebehandling.

De vensterbanken worden lekker diep - de perfecte plek voor Ronja, en om je wijnglas en andere dinge op te zetten. Maar dan moeten ze watervast zijn. Sascha heeft allerlei proefjes gedaan, met witte en gele klei, met en zonder pigment, en met verschillende nabehandelingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar