Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

lørdag 31. desember 2016

Og dermed er 2016 slutt

Nyttårsaften feiret vi på gården, sammen med mange voksne og barn. Det ble en hyggelig kveld med mye mat og litt fyrverkeri. Jeg måtte selvfølgelig lage oljeboller.

Oudejaarsavond vierden we met vele anderen op de boerderij. Het werd een gezellige avond met veel eten en wat vuurwerk. Ik bakte natuurlijk oliebollen.

Jeg ønsker alle et godt nyttår. Her på Terra Libera vil det i hvert fall skje noe nytt: Marianne og Xavi har levert byggesøknaden og vil begynne å bygge sitt hus i økogrenda! Vi gleder oss veldig til å få dem som nye naboer, sammen med barna Mae og Aron.

Ik wens iedereen een goed nieuwjaar. Hier op Terra Libera gaat er in elk geval iets nieuws gebeuren: Marianne og Xavi hebben de bouwvergunning aangevraagd en zij gaan een huis hier in het ekodorp bouwen! We verheugen ons enorm op onze nieuwe buren, samen met hun kinderen Mae en Aron.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar