Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

fredag 24. februar 2017

Brødbaking

Vi har baket vårt eget brød i åresvis, mer eller mindre suksesfult. I februar meldte vi oss på et kurs i brødbaking med surdeig, arrangert av Kolonihagen i Oslo. Dette var interessant og inspirerende.
Kursholder var Ivan Crenn, en dyktig baker!
 


Til slutt fikk vi alle mange brød og surdeig med hjem!

We hebben al jaren lang ons eigen brood gebakken met wisselend succes. In februari deden we mee aan een broodbakcursus met zuurdesem.

De cursus was interessant en inspirerend en werd geleid door Ivan Crenn van Kolonihagen, een goede bakker!

Op het eind kregen we veel brood mee en een beetje zuurdesem om thuis aan de slag te kunnen.En av de viktigste tingene vi lærte på kurset var at vi trenger en eltemaskin. Og siden vi den største delen av året har strøm nok, bestemte vi oss for å kjøpe en. Brødbaking i en ny fase!
 
Een van de belangrijkste dingen die we leerden op de cursus was, dat we een kneedmachine nodig hebben. En aangezien we eingelijk het grootste deel van het jaar electriciteit genoeg hebben, besloten we om er een aan te schaffen. Broodbakken in een nieuwe fase. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar