Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 17. oktober 2011

Litt pussing igjen

 Det var en flott helg, men allerede ganske kaldt om natten. Bøttene med vann har litt is om morgenen... Cato og Hege hjalp oss denne helgen: igjen tusen takk! Nesten hele huset er pusset nå, vi nærmer oss slutten av denne fasen. Hege og jeg begynte å rydde rundt huset. Det ligger veldig mye halm som må bort, og vi tok ned noen stillaser.

Het was een mooi weekend, maar al best koud 's nachts. Er lag ijs op het water in de emmers... Cato en Hege hielpen ons deze keer: al weer hardstikke bedankt! Nu is het huis bijna helemaal gepleisterd, we naderen het einde van deze fase. Hege en ik zijn begonnen met de grote opruimactie rond het huis. Er ligt erg veel stro dat weg moet, en we haalden een deel van de steigers uit elkaar.

Høst på Terra Libera:
Herfst op Terra Libera:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar