Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 9. oktober 2011

Mange hender gjør det lett!

Lørdag 8. oktober: strålende sol og mye folk. Tusen takk til Cato, Henning, Martin, Anne Karine, Måns og Dana. Fantastisk at dere kom og hjalp oss. Det ble hyggelig, og mange flotte interessante samtaler!

Vele handen maken licht werk! Zaterdag 8 oktober: stralend weer en veel mensen. Reuze bedankt allemaal. Geweldig dat jullie kwamen en meehielpen. Het was gezellig en er ontstonden veel interessante gesprekken!Vi er ikke så ofte hjemme for tiden, i hvert fall ikke ved dagslys. Men fredag skjedde det at jeg hadde noen timer og oppdaget at vi har fortsatt noen skatter i hagen vår!

Wij zijn op het ogenblik niet vaak thuis, in elk geval niet bij daglicht. Maar vrijdag had ik een paar uurtjes. Ik ontdekte dat onze tuin nog wat schatten te bieden heeft, die ik bijna was vergeten.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar