Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 13. november 2011

Møte i varmen

Takk til Jon for ovnen!
Det er da hyggelig at ting noen ganger går som man har tenkt! Vi fikk installert vedovnen og den funger bra! At ikke hele oppholdsrommet ble 20 grader, kan vi ikke klandre ovnen for, det skyldes vel litt dårlig husbygging: plast foran vindusåpninger, ikke ordentlig tettet ved inngangsdøren, ikke isolert gulv osv. Men det er småtteri.
Midlertidig pipe av vifterør
Tijdelijke schoorsteen van ventilatorpijpen
Het is prettig dat de dingen soms gaan zoals je ze had gedacht! We kregen het voor elkaar om de houtkachel te installeren en hij deed het goed! Dat het geen 20 graden werd in de hele kamer, kunnen we de kachel niet verwijten. Dat ligt meer aan slechte huizenbouw: plastic in de raamopeningen, niet echt dicht rond de voordeur en geen isolatie in de vloer enz. Maar dat zijn kleinigheden.

Søndag hadde vi et møte sittende rundt ovnen, og stemningen var utmerked. Om ettermiddagen fikk vi i tillegg besøk av noen politikere fra Holmestrand og foreldre til Anne Karine. En deilig rolig dag i hytta vår.


Zondag hadden we een vergadering zittend bij de kachel, en de stemming was goed. 's Middags kregen we bezoek van twee politici in Holmestrand en de ouders van Anne Karina. Een prettige, rustige dag in onze hut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar