Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 22. mai 2011

Rammen til boden er oppe!

I dag tok arbeidet ikke så mye fra pusten, nå visste vi hvordan det måtte gjøres. Silje og barna Eva og Einar var pubikum og medhjelpere. Like før regnværet kom, sto hele rammen ferdig. Et stort tak til Gustav og Daniel for hjelpen!
Boden virker veldig stor nå. Er spent på hvordan den ser ut, når vårt lille hus står ved siden av..

Vandaag was het niet zo adembenemend als gisteren. Nu wisten we hoe het moest. Silje en de kinderen Eva en Einar waren toeschouwers en helpers. Vlak voordat het ging regenen was het frame opgezet. Heel veel dank aan Gustav en Daniel for de hulp!
De schuur ziet er erg groot uit nu. Ben benieuwd hoe het eruitziet als ons kleine huisje er naast staat...

Foreløpig skal vi bare feste bølgeblikkplater på taket, slik at vi har et tørt sted på byggeplassen, til lagring av verktøy osv. Senere vil vi sette opp vegger, men det prioriterer vi ikke nå.

Voorlopig leggen we alleen maar golfplaten op het dak, zodat we een droge plek hebben op de bouwplaats, om gereedschap enzo op te slaan. Later gaan we nog een keer muren bouwen, maar dat heeft op het ogenblik geen prioriteit.

1 kommentar:

  1. hurra hurra Hoera hoera!!!!!! Het eerste bouwwerk staat!! Mooi 'reis'werk!
    En nu de rest!! Sukses Succes!!!!!

    SvarSlett