Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

fredag 9. desember 2011

Snø

Denne uken kom snøen.

Helt plutselig begynte det å snø tirsdagkveld. Og det ble med en gang 20 cm eller noe sånt. På torsdag var det plussgrader igjen og en del nedbør. Ekkel slapps. med andre ord.

Vi har ikke vært på byggeplassen ennå. Planen er å jobbe med veggen rundt ytterdøren denne helgen. Spent hvordan huset ser ut nå. Yr sier at det blir kaldere igjen... Ta med varme klær, når du kommer på besøk hos oss på søndag kl 14!


Deze week sneeuwde het.

Plotseling begon het te sneeuwen dinsdagavond. En er kwam meteen 20 cm. Donderdag was het weer over nul en veel neerslag. Akelige natte sneeuw met andre woorden.

We zijn nog niet op de bouwplaats geweest. We zijn van plan om de muur rond de buitendeur af te maken. Ben benieuwd hoe het huis er nu uit ziet. Het weerbericht zegt dat het weer kouder gaat worden... Trek warme kleren aan als je zondag om 14 uur op bezoek komt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar