Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

tirsdag 11. september 2012

Bod og vindu

Når jeg ikke skriver mange innlegg til denne bloggen kan det ha to forskjellige grunner. Enten det skjer ikke noe som er verdt å vise, eller vi jobber så mye at jeg ikke har tid til å legge inn bildene. Det var vel det siste. September er en spennende måned. Vi ønsker å få en del ferdig før vinteren kommer. Det betyr at vi må stå på!

Als ik niet vaak deze blog bijhoud, heeft dat verschillende redenen: Ofwel er gebeurt niks dat de moeite van het vermelden waard is, ofwel we doen zoveel dat ik er geen tijd voor heb. In dit geval was het wel het laatste. September is een spannende maand. We willen het een en ander af krijgen voor de winter komt. Dat betekent dat we er flink tegenaan moeten.


En av tingene vi jobbet med er uteboden på baksiden av huset. Dette blir inngangen til kjelleren.

Een van de klussen is een schuurtje aan de achterkant van het huis. Dit wordt de ingang voor de kelder.






Det store vinduet med to terrassedører er nå ferdig laget. Vi brukte kveldene i forrige uke til å male det. Vindusprodusenten Fagtre har en garasje hvor vi kunne gjøre dette.

Het grote raam met de openslaande deuren is nu af. We hebben vorige week alle avonden staan verven. De ramenproducent heeft een garage waar we dit konden doen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar