Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 10. september 2012

Det neste huset

Vi får naboer. Sigurd har flyttet brakken sin opp til økogrenda. Vi håper på noen fine høsthelger med Terra Liberas første beboere!

We hebben buren gekregen. Sigurd heeft zijn barak naar het ekodorpje verhuisd. Nu hopen we op prettige herfstdagen met Terra Liberas eerste bewoners.


Gustaaf ønsker å bygge en leilighet til Roar, en av de tre psykisk funksjonshemmede som bor på gården. Byggesøknaden er levert og nå blir området klargjort. Leiligheten vil bli en del av det framtidige felleshuset.

Gustaaf wil een appartement voor Roar, een van de drie mentaal gehandicapten die op de boerderij wonen, bouwen. De bouwvergunning is aangevraagd en nu wordt de plek voorbereid. Het appartement wordt een deel van het toekomstige gemeenschapshuis.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar