Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 23. september 2012

Det store runde vinduet

Endelig var det store runde vinduet ferdig. Vi hentet det hos Kjell (Fagtre) og kjørte det til byggeplassen. Men det var veldig tungt. Det måtte flere til for å hjelpe å få det inn i huset. Og det viste seg at det passet! Hurra. Igjen en milepæl.


Eindelijk was het grote ronde raam klaar. We haalden het op bij Kjell die het gamaakt had (van Fagtre) en brachten het naar de bouwplek. Het was tamelijk zwaar en onhanteerbaar. Daarom hadden we veel hulp nodig om het op zijn plek te krijgen. En het bleek te passen! Alweer een mijlpaal bereikt.
Dørene har vi også fått, men vi tok dem ut under transporten. Og under byggeperioden er det vel smart at de ikke blir satt inn ennå.
We hebben ook de deuren gekregen, maar die hebben we eruit gehaald onder het tranport. En tijdens de bouw is het ook slim als ze er niet al in zitten.
 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar