Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 22. oktober 2012

Kulden kommer snart

Og derfor jobber vi med pipen. Fredag var pipehatten ferdig. Laget av Sverre Foss, blikkeslageren i Holmestrand. Veldig god service!

De kou komt eraan
En daarom werken we aan de schoorsteen. Vrijdag kon ik de dekplaat voor de schoorsteen ophalen bij Sverre Foss, een erg prettig en vriendelijk lokaal bedrijf.
Schiedel skuffer igjen, se innlegg pipa fra 17. september (http://www.terralibera-gertruud.blogspot.no/2012/09/pipa.html).


Vi har fått et ytterelement for lite, derfor kunne vi ikke mure pipen ferdig søndag. Elementene er heller ikke så nøye laget at det er mulig å jobbe på millimeteren, som vi er vant til ellers :-)


We waren weer teleurgestld over Schiedel, zie 17 september


We hebben een element te weinig, en dus konden we de schoorsteen zondag niet afmaken. Bovendien zijn de elementen niet nauwkeurig geproduceerd, zodat het mogelijk is om op de millimeter te werken, zoals we gewend zijn.
 
Lørdag regnet det helt forferdelig. Vi kunne ikke jobbe med pipen, og hentet isolasjon til boden over kjelleren. Da blir også den snart vinterklar.

Zaterdag regende het waanzinnig. We konden niet verder met de schoorsteen. We kochten isolatie voor het schuurtje over de kelder, zodat die ook winterklaar gemaakt kan worden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar