Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 24. juli 2011

Maling

Fredag 22. juli, 92 mennesker ble drept i Oslo og på Utøya - det er fortsatt ikke mulig å ta det innover seg. Så forferdelig, så utrolig, så innmari trist.
Vi sto og malte himlingspanel til vårt hus i økogrenda, vårt bidrag til en bedre verden: et lite fellesskap, hvor vi ønsker å leve sammen, bry oss om hverandre og leve i pakt med naturen.

Vrijdag 22 juli, 92 mensen werden vermoord in Oslo en op het eiland Utøya - het is nog steeds niet te bevatten. Vreselijk, ongelooflijk en zo intriest.
Wij waren de planken voor het dak aan het schilderen voor ons huis in het ekodorp, onze bijdrage aan een betere wereld: een kleine gemeenschap, waar we samen willen wonen met anderen, waar we oog hebben voor elkaar en leven samen met de natuur.


Det gikk ikke så bra med malingen. Musarmen min gjorde veldig mye vondt. Jeg tror jeg må innrømme at jeg trenger hjelp. Er det noen som kan tenke seg å male himlingspanel i den kommende uken? Vi har ca. 16 pakker med 6 bord i hver. Det tar ca. 1 time pr pakke. Malingen foregår under tak!

Het schilderen ging niet zo goed, mijn muisarm deed weer goed pijn. Hier heb ik geloof ik hulp nodig. Is er iemand die zin heeft in een paar dagen Noorwegen en tegelijk wat helpen met schilderen? :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar