Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

lørdag 3. september 2011

Regn


 Jeg har skrevet det før, og dette blir sikkert ikke siste gang: det regner alt for mye! I tillegg er været så ustabilt, at en alldri vet hvordan det blir neste dag. Dette er så grenseløst frustrerende! Det er lørdagmorgen nå. Vi er klare for å dra til byggeplassen. I motsetning av hva værvarslingen sa i går kveld, regner det. Vi MÅ legge platene på taket i dag. Vil regnet virkelig slutte om 1 til 2 timer?

Bildene er fra torsdagkveld, da det plutselig høljet ned.
   

Ik heb het al eerder genoemd, en dit is zeker niet de laatste keer: het regent veel te vaak. Daarbij komt dat het weer zo onstabiel is, dat je nooit weet hoe het de volgende dag zal zijn. Het is nu zaterdagmorgen. We zitten klaar om naar de bouwplaats af te reizen. Maar in tegenstelling tot wat het weerbericht gisterenavond zei, regent het nu. En we MOETEN vandaag de platen op het dak leggen. Houdt het werkelijk op met regenen over 1 tot 2 uur?

De foto's zijn van donderdagavond, toen er plotseling en wolkbreuk kwam.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar