Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

torsdag 8. september 2011

Workshop halmbygging utsettes

Det blir ikke en workshop i halmbygging 10. og 11. september. Vi rakk ikke å bli ferdig med alle forberedelsene, dessverre.

Men taket er nesten ferdig, det trengs bare noen få dager med jobbing til. Deretter har vi en hel uke til å sørge for at alt er på plass til bygging av halmveggene. Og det får vi til! Og siden taket da vil være tett, tåler vi litt regn også.

Workshop halmbygging: Lørdag 17. og søndag 18. september

Hvordan bygges opp en halmvegg? Hva bør man vite, tenke på, forberede seg på osv? Det blir en blanding av teori, demonstrasjon og praksis. Og selvfølgelig mulighet til å møte andre, snakke sammen, stille spørsmål og bli kjent med vårt lille paradis.

Opplegget og rammen rundt blir enkelt: vi sørger for innholdet i workshoppen, kaffe, te, noe å bite i, middag på lørdagkveld. Du tar med matpakke til lunsj på lørdag og søndag. Pris: kr 150 pr person.

Påmelding: send en mail til sascha(krullalfa)tele2.no.

Velkommen til oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar