Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 1. juli 2012

St. Hans på Terra Libera

Ja, det ble St. Hans på Terra Libera!

I Holmestrand var det kulturfestival fra 14. til 24. juni. Det betyr mye jobbing for kultursjefen. Men torsdag 21. juni hadde jeg plutselig en fri kveld på grunn av en konsert som var avlyst. Og siden det var sommervær (og dårlig værvarsel for 23. juni) flyttet vi St. Hans til torsdag. Det var deilig med å sitte ute ved bålet, gjøre noe annet enn å jobbe og med kortreist mat og langreist vin.



In Holmestrand was het cultuurfestival 14 - 24 juni. Dat houdt veel werken in voor deze cultuurchef. Maar donderdag 21 juni had ik plotseling vrij vanwege een concert dat niet door ging. En omdat het zomerweer was (en slechte voorspellingen voor zaterdag 23 juni) verplaatsten we de St. Jan viering naar donderdag. Het was heerlijk, om buiten bij het vuurtje te zitten, om iets anders te doen dan werken en met lokaal eten en niet zo lokale wijn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar