Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

søndag 1. juli 2012

Workshop leirepuss 14. og 15. juli


Workshoppene vi har hatt i fjor var veldig hyggelige og lærerike. Det skaper en fin atmosfære ved å gjøre noe sammen. Vi håper at det kommer mange også denne gangen!Å bygge med halmballer er ofte fort gjort. Den store jobben kommer etterpå: pussing. Vi pusser med lokal leire fra Hillestad. Veldig god kvalitet. I fjor rakk vi å pusse ett lag utvendig. Nå står pussingen innvendig og flere lag utvendig for tur. Vi har kjøpt en liten pussprøyte som vil demonstreres og kan prøves, se bildene her.

Har du lyst til å bli med på pussingen, er du hjertelig velkommen lørdag 14. og/eller søndag 15. juli. Vi begynner kl. 10 med kaffe og informasjon om pussing, leireblandinger og pussprøyten. Deretter er det praktisk jobbing.

Ta med matpakke til lunsj og gummihansker. Ha på klær som tåler å bli sølt på med leire! Vi sørger for kaffe, te og kake og enkel middag på lørdagkveld. I pausene er det mye anledning til å snakke sammen, stille spørsmål, lære mer om husbygging med naturlige materialer og bli kjent med økogrenden vår. Workshoppen er gratis, men et lite bidrag til middagen på lørdag er velkommen.

Sted: Terra Libera Økogrend, Skaarbu gård, Langeliveien 12, Holmestrand 
Påmelding nødvendig, pr e-post: sascha(a)tele2.no. Frist: torsdag 13. juli, kl. 12 (det er lov å melde seg på før også)

Passer det dårlig denne helgen, og har du lyst til å bli med en annen gang? Det er mulig 6. - 9. juli eller mellom 22. juli og 12. august. I disse periodene er vi på byggeplassen. Vennligst ta kontakt i forveien!

Workshop "Taketina" søndag 15. juli, kl. 13 - 15

Danielle van der Ven leder en workshop "Taketina"  på søndag på Skaarbu gård. I TaKeTiNa er rytmer det sentrale elementet i utvikling. Gjentagende steg, klapp og stemme brukes for å åpne for kommunikasjon mellom det bevisste og det ubevisste. I en prosess som både er en individuell reise, og deltagelse i gruppe får du oppleve flyten i samspillet mellom de indre og de ytre rytmer. Ta kontakt med Danielle på tlf. 33050013 for mer info og påmelding. Workshoppen er gratis.

Janne Koot, som jobber med hester, er villige til å ri og instruere barn (8 år og oppover) som har lyst til det. Hun vil gjerne ha en liten godtgjørelse for det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar