Velkommen til mine opplevelser ved etableringen av økogrenden

Det var en gang et lite skogsområde i Holmestrand. Sakte men sikkert ble det forvandlet til en levende økogrend, bebodd av hyggelige miljøvennlige, og samtidig nok så vanlige, mennesker, som levde lenge og lykkelige. Her kan du følge med på hvordan den forvandlingen foregår.


Se også facebookgruppa Terra Libera Økogrend.

mandag 16. juli 2012

Workshop helg

Det er alltid spennende om det kommer noen, hvor mange vi blir og hvordan det vil gå. Fredagen brukte vi til forberedelser. Sascha trimmet alle veggene inne, jeg handlet og laget suppe, bakte kake og brød.

Het is altijd weer afwachten of er mensen komen, hoeveel en hoe het zal gaan. Vrijdag deden we de voorbereidingen. Sascha maaide de muren binnen met een kantmaaier / grastrimmer, ik deed boodschappen, maakte soep en bakte brood en taart.Vi pusset en stor del av veggene inne. Tusen takk til Helene, Kristina, Anne Karine og Daniel for hjelpen og en veldig hyggelig helg! Jeg håper at det ikke ble for tungt arbeid og at dere ikke er alt for støl dagen etterpå. For oss er det givende å bli kjent med nye mennesker, ha hyggelige samtaler underveis og få hjelp i tillegg. At noen kommer med ny energi er inspirerende.


We hebben een groot deel van de muren binnen met klei gepleisterd. Hardstikke bedankt Helene, Kristina, Anne Karine en Daniel voor de hulp en een erg gezellig weekeind. Ik hoop dat het niet te zwaar was en dat jullie niet al te veel spierpijn hadden de dag erna. Voor ons is het erg fijn om nieuwe mensen te leren kennen, om onder het werken leuke gesprekken te hebben en dan ook nog hulp te krijgen. Dat er mensen komen met verse energie, is inspirerend.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar